Mina framtidsplaner och drömmar

Hej på er igen bloggen! Nu är jag här igen för att skriva mitt sista inlägg!


Anton blickar ut över havet


Så först och främst så vill jag tacka för de här två veckorna och alla som orkat läsa om mig och mitt liv! Och eftersom ni fått höra om allt jag gjort och gör så tänkte jag att jag skulle avsluta med hur mina framtidsplaner ser ut!

Som ni kanske förstått vid det här laget så älskar jag att stå på scenen och framträda och det tänker jag fortsätta med! Först och främst så ska jag ta mig hem till Sverige igen och jobba som fly för Sunwing i sommar som jag skrivit innan, sedan så står det auditions på schemat för hela hösten. Drömmen hade ju varit att få komma hem till Värmland och få jobba på antingen Säffleoperan eller Wermland Opera, men att få jobba med musikal överlag kommer vara mitt nästa mål i livet vilket betyder att det kommer bli mycket resande till olika delar av Sverige!

Jag ska även försöka träffa så många vänner jag kan nu när jag kommer hem då man har varit ifrån nära människor allt för länge! Och självklart umgås så mycket jag kan med min flickvän i Stockholm där jag bor för tillfället.

Så vi får se vad framtiden kommer att ge! Kanske blir det så som jag drömmer, kanske inte! Men jag ska ha det extremt roligt på vägen i alla fall, det har jag bestämt mig för! 

Tack för den här resan Sunnebloggen! Vi kanske ses igen vem vet?
Over & Out //Anton Myrén

Kommentarer

Populära inlägg