Åsa Rådhström presenterar sig på Sunnebloggen


Blogga, ja någon gång ska ju vara den första…. bara att kasta sig ut i det okända.
Vem är jag? En 52 årig hälsingetös som fann kärleken i en värmlänning och blev sunnebo för snart tjugo år sedan.

Åsa Rådhström och hunden Flinga
Jag heter Åsa Rådhström, gift och har två fantastiska barn som är 14 och 11 år. Vi bor på en liten jordbruksfastighet strax utanför Sunne som kallas Stranna. Hunden Flinga och tio Highland Cattle kor finns också på gården.

10 Highland Cattle finns på gården
Just nu påverkas min liksom de flestas vardag av covid19.
Jag arbetar som professionell coach och hjälper chefer och medarbetare att bli ännu bättre i sina roller. Det är helt enkelt ett effektivt sätt att ta hjälp av en coach för att nå uppsatta mål. Som chef och ledare är du ofta ganska ensam med kris- och konflikthantering på företaget eller arbetsplatsen. Att ta hjälp av en extern coach kan underlätta att finna nya möjligheter och lösningar. Ibland behöver man bara någon som lyssnar….

De personliga mötena är just nu på paus så många av mina kundmöten sker idag digitalt. Man kan inte ersätta det personliga mötet men jag måste erkänna att det digitala videomötet räcker väldigt långt. Nu, liksom i framtiden kan jag spara många restimmar tack vare min nya erfarenhet.

Vårbild med utsikt över Fryken
Minskade resor har också gett mig mycket mera tid här hemma. Just nu njuter jag av vårens ankomst. Fåglarnas sång, solens värme och det grönskande landskapet gör mig lycklig och får mig att glömma allt sorgligt som pandemin drar med sig. Familjens planer för sommaren har förändrats till en sommar och semester på hemmaplan. Det kommer att bli en spännande sommar med nya projekt och lärdomar på Stranna. Dessa planer ska jag berätta om i nästa blogginlägg. 

Hälsningar Åsa Rådhström

Kommentarer

Populära inlägg