Nu är vi tillbaka efter sommaruppehållet!

Nu är vi äntligen igång igen efter ett sommaruppehåll. Först ut för hösten är medarbetare från SG/Södra Viken, som ska berätta om hur en arbetsvecka kan se ut för dem.

Den här veckan kommer ni att möta mig och mina kollegor här på SG/Södra Viken! Jag heter Katarina Håkansdotter och jobbar bland annat som informatör här på skolan och har gjort det i snart 6 år nu.

Gemensamt för oss här på Vika är att vi allihop är stolta och glada över att jobba här. Vi har en speciell verksamhet, 260 gymnasieelever fördelade på naturbruksprogrammet med skogsbruk som inriktning, fordons -och transportprogrammet samt på den anpassade gymnasieskolan. Vi har hela 120 elever som faktiskt bor på skolan då de allra flesta som går hos oss kommer från andra delar av Värmland än just Sunne. 

Jag ska under den här veckan visa upp några delar av verksamheten, elever och personal som gör ett viktigt arbete för att allt ska snurra på! Vi börjar med en liten bild på några av oss här på expeditionen. Här finner ni såklart rektor Monica och biträdande rektor Magnus men även Stefan som har en viktig roll, han handlägger nämligen alla elevers APL-platser och har kontakterna ute bland våra nästan 1000 olika samarbetsföretag runt om i Värmland. Med på bild är tyvärr inte vår nya administratör Malin eller Carola som jobbar för anpassad gymnasieskola

Välkommen till oss! Här är Stefan, Monica, Magnus och Katarina.

.

Åke är allas vår klippa, han ansvarar för förrådet men även våra bussar och bilar. Många känner så klart igen honom från Frycke!


Tom jobbar i verkstaden och håller skolans 73 fordon igång med allt från reparationer, ombyggnationer, service och underhåll. Här ser ni honom med en av skolans hjullastare.


Eva är speciallärare och Monika är specialpedagog och ingår tillsammans med Tobias vår kurator i elevhälsoteamet med skolsköterska Maria.

Kommentarer

Populära inlägg