Det har varit fantastiskt!

Eva Wallinder tar emot vid ankomst.


Vissa dagar har det varit mycket varmt, 28 grader ute. Att då sitta långa dagar i ett litet bås med munskydd och visir och andas den luften har inte varit lätt. Men, det har gått bra. Tack vare den fantastiska personal som jobbar på vaccinationsmottagningen i Sunne.

Birgitta Emmesjö Johansson förbereder.

Alla har ställt upp med kort varsel. Vi har inte fått veta vaccinleveranserna förrän ca 2 veckor innan. Därför har schemat när man ska jobba meddelats med kort varsel. Alla har jobbat från februari till september utan längre ledigheter. Ingen 4 veckors semester här inte.

För mej att få nya arbetskamrater har varit otroligt roligt. Flera har jag känt sen tidigare och några är helt nya bekantskaper. Barndomsvän, skolkamrat, arbetskamrat, vänner nu i Ämtervik och den sista vi rekryterade en vän sen 70-talet. Vi har haft det så roligt tillsammans. Härligt att tillsammans med de här fina vännerna fått gjort en bra insats för Sunne. Det har varit fantastiskt!




Arbetsgruppen som jobbat från februari till september på vaccinationsmottagningen i Sunne. Glada och arbetssugna. De flesta pensionärer. Mats, Elisabeth, Ulrika, Barbro, Mia, Ulla, Harrieth ,Therese, Berit, Lars Andre´, Birgitta, Kicki, Lena Y, Anette, Birgit, Karin, Yvonne, Eva och undertecknad

/Lena Prånge Johansson








 

Kommentarer

Populära inlägg