En Sunnepôjk i Stockholm

Hej alla läsare! 

Mitt namn är Anton Bengtsson och jag har fått förmånen att skriva här på Sunnebloggen under de kommande två veckorna. Jag är 22 år gammal och bor för närvarande i Stockholm där jag studerar på juristprogrammet vid Stockholms universitet.

Anton Bengtsson











Jag är född och uppväxt i Sunne. Min närmaste familj består av mina föräldrar Per och Petra, min yngre syster Ida samt vår Jack Russell Terrier Signe.

Skolgången spenderades först på Lerans skola, sedan på Skäggebergsskolan och till sist på Fryxellska skolan innan jag började läsa ekonomi på Tingvallagymnasiet i Karlstad. Jag tog studenten i juni 2019 och arbetade därefter som utredare på mark- och tillståndsavdelningen på elnätsbolaget Ellevio AB i Karlstad, innan jag flyttade till Stockholm i januari 2020 för att läsa till jurist. 

Livet som Sunnepôjk i exil

De som känner igen mig kopplar säkert ihop mig med mitt politiska engagemang inom Moderaterna, som jag bedrivit på lokal och regional nivå under 8 år. Utöver studier och arbete så är det detta engagemang som tagit upp den största delen av min tid under dessa år. Sunnebloggen är politiskt neutral och det kommer jag givetvis att rätta mig efter - och i den mån jag berättar om någon erfarenhet från mitt engagemang så kommer det att göras neutralt och utan att lägga in någon särskild värdering kring någon specifik fråga eller dylikt.

I stället har jag tänkt att inläggen ska kretsa kring uppväxten i Sunne, favoritplatser i kommunen, hur det var att plugga på distans under pandemin och om livet som Sunnepôjk i exil i Stockholm. 

Fortsättning följer!

/Anton Bengtsson 


Kommentarer

Anonym sa…
Kul att få höra ifrån dig Anton...och du lovar fortsättning! Må så gott I självupptagen exil.
Anonym sa…
Inte självupptagen utan självpåtagen exil. Mobilen hittar på egna ord. Bäst att kolla innan jag skickar iväg svar hädanefter.

Populära inlägg