Maria sminkar artisterna i Så mycket bättre

Hej!
Jag som tar över rodret här på bloggen den närmsta tiden heter Maria Fahlén och är uppvuxen i Sunne, men senaste 17 åren har jag bott i Stockholm. Flyttade dit som 19-åring när jag av en slump hamnade i den för mig då väldigt främmande sminkbranschen inom nöjesindustrin. Sen dess har jag jobbat med produktioner som Idol, Talang, Let’s Dance, Stjärnornas stjärna m.fl.

Men nu när jag skriver detta har jag tillfälligt lämnat min familj i huvudstaden och befinner mig i Burgsvik på södra Gotland där jag för 10:e året spelar in tv-programmet Så mycket bättre.

Här är jag sminkös och hårstylist till våra artister och det talangfulla bandet (som kan spela vad som helst!) Så den närmsta tiden kommer ni få en liten inblick hur det kan se ut bakom kamerorna på en av Sveriges största tv-produktioner.



















Årets säsong ser ju lite annorlunda ut mot tidigare år, i år firar vi nämligen 10 säsonger och har därför bara ”gamla” artister med oss till Grå gåsen.

Här är jag mitt i ett hårfix på fantastiska Jill Johnson.




















Vi är två sminköser på plats och vi har alltså hand om alla som är med i programmet. Det blir långa dagar, men efter alla år jag jobbat med det här tycker jag fortfarande att det är det roligaste som finns, så man hittar på något sätt en reservenergikälla i kroppen. (Som man ofta inte visste fanns.)

I kommande inlägg kommer jag berätta lite mer om mitt liv och hur dagarna flyter på här på Gotland!

Men nu är det dags för mig att börja sminka för dagen, artisterna ska bli redo för lunchinspelningen och står i dörren när som helst!

/Maria

Kommentarer

Populära inlägg