Sista inspelningsdagen för "Så mycket bättre"

Slutet närmar sig!

Idag spelar vi in det sista programmet för säsongen! Det har varit superkul som vanligt, men jag känner att jag legat lite på minuskontot sömnmässigt när jag kom hit. Idag fick vi dock sovmorgon så jag har passat på att packa lite inför morgondagens hemresa.

I helgen hade vi även vår årliga grillfest! De som vill i teamet (och även artisterna) samlas och käkar burgare, tar en öl eller två och har en trevlig kväll tillsammans. Pingisbordet åker fram, även kubben och andra sommarlekar.



















Det är vår projektledare Anna, kapellmästare Stefan och basisten David som sliter som djur för att vi alla ska få en härlig middag under bar himmel!

Vi 10 som har gjort alla säsongerna blev även uppmärksammade och fick en egen liten ”vip-loge” där vi firade med lite bubbel!















Det är skönt att få umgås lite och bara va en kväll, trots att jag ändå kom i säng tidigare än våra inspelningsdagar så var jag ändå lite tröttare än vanligt igår. Så både jag och Evelina passade på att vila lite vid poolen på eftermiddagen.















Men nu har vi som sagt bara en lunch och en middag kvar att spela in. Så i höst får ni se resultatet vad vi har pysslat med här i sammanlagt 11 dagar.

Nu ska jag snart börja sminka Jinder till hennes pressfoto. Igår såg hon ut såhär:



















Få se vad vi hittar på idag!

Kram på er!

/Maria



Kommentarer

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Populära inlägg