Det ska vara mycket FÄRG

Hej
Noa vår husbil är så praktisk att ha med, det är bara att lasta in. Hela mitt hem är fyllt med loppisfynd. Inte vad som helst, men saker som gör mig glad.
Det ska vara mycket FÄRG.

Ni förstår att jag är inte mycket för städning, vill gärna ha ordning, men städning har jag inte tid till, bara när det blir för illa!! Har inte en enda vit vägg i huset... förutom badrummet, men det är så litet så det räknas inte!

Älskar också det mesta av Gudrun Sjödén, så är alltid på alerten på loppis efter hennes kläder och inredningsdetaljer. Fick tag i mattan till Garderoben för 300 kr på loppis och den hade varit kemtvättad inför försäljning. Vilken kap!

Hemmet känns så lugnt och behagligt för mig fastän jag har mycket färg och saker. Mycket av möblerna är köpta secondhand.Det är en härlig känsla att få tag i saker billigt som är lite annorlunda och som är återvunna. Visst köper jag nytt också, men får jag tag i begagnat då tänker jag ibland på miljön och är tacksam att folk inte slänger sina "dyrbar" saker.

Är inne i en period där jag tycker att glas är så vackert. Har många glasföremål som är överallt i hemmet, som samlar damm förstås!! Men jag kan inte sluta med det. Nu har jag även glas fullt i trädgården!!!

Undrar om jag är galen eller bara manisk!!! ;-))

/Fiona

Hallen


Köksfönstret

Sovrummet






















Walk in wardrobe

Köket


Köket

Kommentarer

Eva-Karin sa…
Härlig inredning!

Populära inlägg