En sista gång på Grå gåsen före avfärd

Äntligen hemma!

Lyckan att igår få komma hem till den här lilla skruttan!

 Men innan vi flög hem hade jag och Evelina en trevlig dag i Visby! Vi går upp tidigt och åker en sista gång till Grå gåsen för att sminka de artister som vill ha smink inför avfärdsfilmandet. Sen packar vi ner våra grejer och ställer dem på hög så det ska vara lätt att samla ihop dem på lastbilen som skeppar alla grejer med båten över till fastlandet igen.

























Det är alltid en härlig, men vemodig känsla att avsluta ett projekt. Man hoppas ju att det ska återkomma igen, men man vet inte förrän man får en officiell förfrågan några månader innan det är dags igen. Men för nu har vi tackat Grå gåsen och ladan för i år!

Väl i Visby har jag en tradition att alltid äta på creperiet. Tar alltid en ”Madame” och orkar aldrig äta upp den! 😂😬




















Sen gick vi och tittade lite i affärer, Evelina shoppade till sig själv och jag shoppade i vanlig ordning till Felicia. Konstigt hur lusten att köpa saker till sig själv minskar när man får barn... hittar aldrig nåt jag vill ha längre, men hur mycket som helst till det lilla monstret!

Till slut orkade vi inte längre gå i stan utan åkte till flygplatsen i vansinnigt god tid. Var helt slut både psykiskt och fysiskt. Men till slut var det dags att åka hem! Taxiresan hem från Bromma har aldrig känts så lång och rädslan att min dotter helt skulle glömt bort vem jag är var påtaglig. Men väl hemma fick jag ett superstort leende och massa ”prat” om hur hennes dag varit!



















Det kommer ta några dagar att få bort tröttheten, men förhoppningsvis blir Så mycket bättre sååå mycket bättre i år. Det kändes så på plats i alla fall!

/Maria



Kommentarer

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Populära inlägg