Ser fram emot att åka Fryksdalsbanan

Idag surfar jag xtra mycket på glädjen från igår. Trevlig grillskiva med släkt och vänner. En del problematik med vår tonåring som mamma Susanne fick ta gör att jag får lägga Stina, när jag frågar henne om hon är nöjd med sitt födelsedagsfirande i dagarna två svarar hon att det var det bästa hon haft för att pappa kunde vara med. Mitt hjärta smälte!!! Hårt arbete de senaste två veckorna sätter sina spår hos barnen, Elias stryker som en katt runt mig och jag njuter av närheten.

Morgonens uppdrag blir att skjutsa Julia till Skoghall för att delta på fotbollsläger i tre dagar. Nervositeten är påtaglig, men släpper något efter inkvarteringen. Elias cyklar iväg med grannpojken till KFUM's idrottsskola och Stina får tillbringa dagen på fritids. Men nästa år får det bli KFUM för henne också på sommarlovet.





Jättefint ordnat av KFUM att ge barnen ett sätt att prova på de flesta sporter och en möjlighet att träffa nya vänner med den spännande övernattningen som avslutning.

När jag letar efter bra bilder till bloggen är vintertema klart överrepresenterat och det är uppenbart att vi umgås mer tillsammans vintertid. Här kommer den där bergsbestigningen in:) bland annat de sista årens resor till Österrike är helt underbara och jag laddas av de häftiga vyerna som ger mig ro. Ett liv utan skidor känns helt otänkbart:)

Imorgon nalkas det jobb i Sunne och ska för första gången ta tåget för att uppleva Fryksdalsbanan, ser verkligen fram emot att åka tåg. Verkligen ett rogivande sätt att transportera sig på. Väcker minnen från november 2006 då jag luffade runt i Storbritannien efter mitt favoritband Iron Maiden. Ny dag, ny stad, ny arena - en mycket trevlig resa:)

/Göran



Kommentarer

Populära inlägg