torsdag 1 juni 2017

Gemensam träningsvecka!

Efter att förra veckan varit individuell träning för spelarna (träning med eget schema) hade vi den här veckan återsamling och gemensam träning. Totalt 10 pass skall genomföras innan helgen tar vid, då kommer säkert ledig helg passande för möra kroppar.

Någon kanske funderar vad ett ishockeylag gör just den här årstiden, det som sker nu är en massa träning som är väldigt grenspecifikt planerad för just ishockeyspelare.

Fysteamet gör ett bra jobb, precis som det medicinska teamet som jag besökte på morgonen där var båda våra sjukgymnaster i full färd att ta hand om kroppar som ska fungera.

Materialarna förbereder det som komma skall dvs all ny utrustning ska hem och göras i ordning för varje spelare, sen så ska den vardagliga driften skötas med tvätt osv. Plus mycket annat, de är grymma helt enkelt.

Vi tränare som är på isen förbereder också vårt område, det innebär i stora drag spelstrategi träningsplanering, årsschema, resor, mat, hotell, buss och flygresor, det är en stor logistik att få ihop. Vi genomför också individuella samtal med spelarna.

/Johan

Inga kommentarer: