Idag spelledigt

Ibland är man inte riktigt strålande energifylld och piggelin.

Det här är en sån där fixardag. Spelledigt efter en rätt hektisk period med repetitioner, premiär, konferensdagar, föreställningsperiod och utbudsdagar. Det här är en sån där dag när man skall hinna med sånt man inte hunnit med tidigare; skicka brev, läsa text, vaccinera sig och packa sina väskor.

I morgon bär det av mot Stockholm. Vi ska spela åtta föreställningar av Tita Grå i Ytterjärna och en i Edsbyn. Därefter åker jag till Sri Lanka i knappt två veckor. Hinner inte hem till Sunne emellan, så allt måste packas idag.

Det är då yngsta sonen passar på att bli hostig. Ligger på soffan och hackar. Fick han välja skulle han bli runtburen eller sitta i knät. Det blir dock för tungt när man måste stå böjd över resväskorna. Inser även att pellets-förrådet börjar sina och att detta måste åtgärdas med det snaraste.

Tre och en halv timmas sömn i natt efter att ha redigerat en intervjutext som ska in en bok om teater. Det rycker i ansiktsmuskulaturen och jag ser olikfärgade fläckar flyga omkring. Kan det verkligen vara nyttigt? I gårkväll var det karateträning med äldsta sonen i kväll är det slalomträning. När ska man få se på OS? I natt är det ju hockey! Kanske får hoppa den trots allt. Irriterande!

Jakob Hultcrantz Hansson

Spelledig

Kommentarer

Populära inlägg