Visdom på många plan

Sitter nu och ser att jag har 3 minuter på mig tills jag borde sova för att få 8 timmars sömn. Jag har varken duschat, borstat tänderna, stretchat eller fixat klart med de fakturor jag måste få iväg. Tror ni att jag hinner? Livet på en pinne ;D

Idag har jag prioriterat att sätta in mina linser för första gången istället för att gå ut och springa i regnet. Bra val kände jag nu lite spontant. Sedan sista klassen med Karl och Knut, vilka magiska konstnärer de är. Sök på Subjazz på Youtube så förstår ni vad jag menar, AMAZING. Visdomsorden och inspirationen haglar under klass. På ett väldigt fint sätt. Bland annat "A diva isn´t necessarily stronger than anyone else, she just doesn´t show the effort". Embrace.

Hann även med ett möte angående NuSkin, vars produkter jag tycker är helt fantastiska eftersom de verkligen kan hjälpa människor. Jag är inte helt inkörd på alla fronter än men jag äter exempelvis deras kosttillskott LifePak, Marine Omega och Vitality och känner väldigt stora resultat. Sistnämnda har jag även fått min mormor och morfar att beställa, och jag ser verkligen fram emot att få ta del av deras resultat. Kort och gott jobbar Vitality med att stärka upp cellerna i kroppen så att den bättre kan ta hand om sig själv. Forskning på hög nivå helt enkelt.

Sist men inte minst har vi entrat scenen på Dansens Hus för första gången idag, mäktigt. Med hjälp av Isaac Spencer och Johanna Lind från Cullbergbaletten har vi repeterat, stagat och ljussatt verken Point Of Eclipse och Walking Mad av Johan Inger. De är verkligen fantastiska att dansa och jag ska verkligen göra allt för att representera dem rättfärdigt. Är inte där riktigt än men kommer att vara det på fredag! Hann tyvärr inte fota något men lovar att göra det imorgon. Tack för nu och ta hand om er!

/Sanna

Här kan finns ett klipp med Subjazz, Karl-Erik Nedregaard och Knut Arild Flatner

Kommentarer

Populära inlägg