När snön föll

Förra veckan kom det snö, snö, snö. Cirka 30-35 cm, så dagen började med plogning, sedan ska en del snöhögar köras bort. Tur att vi har två stycken hjullastare. 


Råums Maskin kommer och hämtar två containers med restavfall och en med matavfall som ska till Karlskoga Energi. Samtidigt med detta så kör LBC Wetab jordmassor och asfalt till Holmby från en gata i Rottneros där kommunens entreprenörer är och gräver. 

Moammar från Ekebyvägen kommer till oss, han får till uppgift att skrota trasiga sopkärl som ska skickas till återvinning till företaget Vav Werven i Sexdrega, efter detta så får han skrota gastuber som har innehållit Heliumgas. Stena Recycling kommer och hämtar Farligt avfall. 8 behållare med färgavfall, 1 behållare med aerosoler (sprayflaskor), diverse fat och behållare med fogskum, salter, isocyanater, basiskt och syror, hydraulslang, oljiga massor och bilbatterier m.m. Företaget Buchen kommer och levererar deponiavfall från en husgrund i Lysvik. Byte av fulla elburar samt färg och oljelådor i miljöstationen. I kväll kvällsöppet till kl. 18.00, Mikael Kylbrant jobbar kväll.

/Lars och Holmby ÅVC

Kommentarer

Populära inlägg