Holmby ÅVC tackar för den här veckan

Nu är det fart på flisbilarna, en är redan här vid halvsju. Lastning av hushållsavfall. LBCWetab meddelar att de kommer att fortsätta att köra lermassor från Rottneros Bruk på måndag så vi måste göra plats att tippa på. 

Riktigt blöta massor som man helst vill att de rinner i väg lätt när man skuver med hjullastaren. Grävmaskinen blir riktigt lerig så den måste tvättas efteråt. Moammar från Ekebyvägen kommer och han får till uppgift att röja sly ner vi lakdammarna, det finns rejält med sånt. TÅSAB kommer med avfall från Torsby ÅVC två stycken containerflak med brännbart och en med trä. Hämtning av två fat med kalciumhypoklorit vid ishallen och Selmagården vill ha hämtning av riskavfall (sprutor). Lastning av matavfall så att facket är tomt inför helgen. Byte av fulla elburar, färglådor och oljelådor i miljöstationen. Det har kommit in en rejälhög som måste köras bort till mellanlagringen.

Som ni säkert märkt så är arbetet på Holmby Återvinningscentral ett väldigt varierat jobb, där det händer mycket om dagarna. Jag hoppas ni fått en inblick i hur det kan vara att jobba med oss! Tack för att ni har läst, och trevlig helg!

/Lars och Holmby ÅVC

Kommentarer

Populära inlägg