Gammal mat
Jag kom på att det som behövs för att gammal mat ska bli i smakrik form är bara några fler skedar än vad som stod på receptet.
Det var en daglig fundering jag hade då jag lagade havremustvälling till frukost, fast sista förbrukningsdag var redan förbi.
Mat behövs, men vi behöver leva och hur gör vi det? Jo, man har en daglig rutin över hur det ska vara.
Vi ska nog helst vara som alla andra.
Jag tycker inte så längre. Vi människor är så olika, vi har olika behov.
Fast vi behöver varandra… annars stannar nog flödet.
Flödet av (mat) energi är att låta olikheten tillåtas och att vi är och får vara tillsammans fast vi är sagolika./Christina Thorell
Det var en daglig fundering jag hade då jag lagade havremustvälling till frukost, fast sista förbrukningsdag var redan förbi.
Mat behövs, men vi behöver leva och hur gör vi det? Jo, man har en daglig rutin över hur det ska vara.
Vi ska nog helst vara som alla andra.
Jag tycker inte så längre. Vi människor är så olika, vi har olika behov.
Fast vi behöver varandra… annars stannar nog flödet.
Flödet av (mat) energi är att låta olikheten tillåtas och att vi är och får vara tillsammans fast vi är sagolika./Christina Thorell
Kommentarer