Jag måste, jag borde och jag vill

Egentligen borde jag befinna mig i ateljén och rama in en massa bilder, men jag vill gå på "I afton med Amanda Ooms" och då gör jag det jag vill. Min egna vilja ska prioriteras. Då blir jag glad och förvandlar borde eller måste till vill. På fredagskvällar är det bra att vilja en massa; som att rama in och mixtra med mina bilder. Jag rapporterar efter kvällens föreställning, för dig som inte var där.

Ok. Åter hemma. En bra kväll med mycket mod. Amanda Ooms läste vackra och gripande texter, skapade en bild som kommer att auktioneras ut till förmån för med HJÄRTAT i SUNNE. Tyvärr har jag missat vad det är och fann ingen information om det på sunne.se, men det är nog något viktigt, för viktiga saker kan vara svåra att hitta. Iallafall här hemma, nycklarna ligger aldrig där jag har lagt dem. Men hallååååå, jag fann hjärtat och det VAR VIKTIGT och det finns i SUNNE!!!

Med hjärtat i sunne (finns på Facebook):
"Det är en politiskt och religiöst obunden grupp som anser att medmänsklighet och generositet är en självklarhet. Med HJÄRTAT I SUNNE önskar göra punktinsatser för att underlätta för framförallt ensamstående föräldrar. Just nu arbetar gruppen med fördelning av bra begagnade vinterkläder åt dem som inte har råd denna vinter samt förbereder kläder och basmatvaror inför ankomsten till Sunne av 83 flyktingar från Syrien." Google är bra och hjälpsam.

Det har kommit mer tid till mig, så jag vill gå ut och arbetar en stund i min lilla blåa koja där jag gärna gömmer mig och bygger bilder. Fast jag borde sova och måste se om det var något annat jag skulle göra.

 
Godmorgon och godnatt
/Katarina

Kommentarer

Populära inlägg