Ulrika ville till sina leriga stövlar och landet i Sunne



















Hej
Mitt namn är Ulrika Frykestam och det är mig ni ska få följa nästkommande två veckor.
När jag fick frågan för en tid sedan var första känslan självklart, kul!
Sedan kom tanke nummer två, hur ska jag få in detta i mitt redan så pressade schema?
Då jag har Sunne eller framförallt häftiga, kunniga, underbara och inspirerande människor att tacka för så mycket, bestämde jag mig att detta ska jag självklart göra.

Kanske kan jag inspirera någon annan att våga tro på sig själv och framförallt lyssna på sitt hjärta och följa sin egen väg. För det är något som jag upplever att jag alltid gjort och fortfarande gör.

Min blogg kommer att handla om hur jag startade min resa i Sunne för att sedan bege mig ut, uppleva nya saker för att sedan återigen flytta tillbaka till Sunne där mitt hjärta är.

Då utveckling alltid varit viktigt för mig kommer jag prata om mitt jobb, att ha förmånen att utveckla människor samt att gå till jobbet och känna, JAG måste ha världens bästa jobb.

Jag kommer självklart även skriva om min familj som betyder allt och de fina människor som hjälper mig varje dag att kunna leva mitt liv precis som jag vill.

Utmaningen för mig just idag är att driva mitt företag och göra det jag älskar samtidigt som jag önskar vara en närvarande mamma för mina barn och få ihop det välkända livspusslet. Men som en av mina mentorer sade en gång. Huret går att lösa på fler än ett sätt bara lusten och vilja finns. Så med massor av vilja och att våga be om hjälp så går det att vara ”småbarnsmorsa” och entreprenör.

Jag bor idag i Hälserud mitt i skogen, några minuters bilväg från Sunne. Där har jag hittat mitt smultronställe där jag bor ihop med min sambo och bäste vän Johan samt våra tre barn, Elvis 5, Otis 2 och Bonnie 6 månader samt vår hund och ett gäng hönor.

Jag har idag valt att bo i Sunne där jag får ”landa”, har närheten till familj och vänner och samlar min energi. Jag älskar att bara springa in på Ica och direkt se människor jag känner igen och småprata en stund. Jag brukar säga att jag lämnade ”klackeskorna” och storstan för mina leriga stövlar och landet.

Att jag har förmånen genom mitt jobb att få resa mycket och se nya platser gör att jag får pulsen jag behöver. Under dessa veckor berättar jag mer om min resa genom livet samt varför jag valde att lämna Sunne för nya äventyr för att sedan återvända tillbaka till vackra Fryksdalen.

/Ulrika

Kommentarer

Populära inlägg