Musikal är mitt liv!


Anton i musikalen "Cats"


Tja tja bloggen! Han är tillbaka! Er egen eminenta musikalartist! Och idag hade jag tänkt berätta om varför jag valde just den vägen i livet.

"Singing in the rain"

Har ni någonsin suttit i publiken och sett en musikal? Levt er in i en drömvärld som finns rakt framför er? Gråtit till en smäktande ballad eller en duett mellan ett kärlekspar som önskar de kunde få varandra, men större krafter håller dem ifrån varandra? Eller skrattat hysteriskt åt en ”goofykaraktär" som står uppe på scenen och lättar upp stämningen scen efter scen? Det har i alla fall jag, allt för många gånger.

"Kvinnor"


Musikaler kan vara en helt magisk plats där allt kan hända och när jag gör musikal så kan jag vara vem jag vill i hela världen. Jag kan vara en prins som inte bryr sig om något annat än sitt egna stiliga utseende, jag kan vara en tonåring helt ensam i skolans djungel som bara önskar att en enda person i hela världen kunde se honom, jag skulle kunna vara författare i New York som kämpar för att betala hyran, ja allt är verkligen möjligt i musikalernas värld.


Musikalen Rent

Musikalen Rent



















Det finns ingenting jag älskar mer än att få grotta in mig i en ny karaktärs känslor och tankar, se hur den reagerar i olika situationer och utforska en helt ny personlighet som jag aldrig haft förut i mitt riktiga liv. Och att uttrycka allt detta i en skön blandning av sång, dans och teater gör att man förstärker alla känslor tusenfalt enligt mig.

Sedan får man inte glömma alla fantastiska människor man träffar på vägen som man skapar tillsammans med. För varje produktion man gör så blir det som att man skapar en egen liten extra familj som man vet man har kvar för resten av livet.

"Wendelsberg"


Hoppas ni fått en liten större insikt om musikalens fantastiska värld!
Ciao! Ses i nästa inlägg! //Anton Myrén

Notering: Bilderna är från olika uppsättningar Anton har varit med i.

Kommentarer

Populära inlägg