Bengt Laine presenterar sig

Okej, det är ju som så att jag har fått i uppdrag att blogga lite här på Sunnebloggen. Varför? Egentligen har jag inget vettigt svar på det. Däremot kan jag inte säga något annat än att jag känner mig hedrad för detta uppdrag.

Jag flyttade till Sagolika Sunne året jag fyllde 9 år. Sen dess har jag varit bosatt här, gått i skola här och har de flesta av mina vänner här. Mitt riktiga namn är Bengt Laine, men sedan barnsben har jag alltid blivit kallad Bengan, så det kommer jag även att heta här. Under mina 14 år i Sunne så har jag hunnit att göra många saker. Som till exempel: hockey, fotboll, innebandy och golf.

Det senaste projektet jag gett mig in på är HollySunWood. För Sunnebor är det vid det här laget knappast något som man inte hört någonting om. Men jag drar en liten snabb sammanfattning.

Vi är ett gäng ungdomar från Sunne plus några få som inte är härifrån som tillsammans med en underbar projektledare har börjat att spela in filmer. Vi har hittills hunnit med att spela in två filmer. Våran första var i vampyrfilmen Twilights anda. Den andra vi spelade in var en sorts ”ripoff” av bilfilmerna Fast and Furious. Endast en av dem finns för tillfället tillgänglig för offentligheten. Den andra är dock på gång den också.

Någonting som jag tycker är oerhört viktigt att poängtera är att vi inte skulle fått möjligheten att göra detta utan våra sjukt viktiga sponsorer och statister. Sedan har vi i gänget tillsammans med våran så kallade projektledare/mentor/vägledare, you name it, kommit överens om att satsa på en långfilm. Vilket också förhoppningsvis kommer att skrivas in i våra scheman relativt snart. Vi i HollySunWood är oerhört tacksamma för all hjälp, uppmärksamhet och stöd som vi fått. Utan allt folk runtomkring oss som har trott så mycket på oss hade vi inte varit där vi är idag. Kom ihåg att NI ÄR GULD VÄRDA!

Det som är på gång just nu är att några av oss från HollySunWood har fått möjligheten att hjälpa våran sponsor Hotel Selma Lagerlöf. De har nämligen premiär denna helg på ett evenemang kallat ”Selma White Club”. Det är ett upplägg på en nattklubb som är taget från ”Stureplans-distriktet” i våran kära huvudstad. Som de i sin tur tagit från USA. Det riktiga konceptet går ut på att alla ska vara helklädda i vitt från topp till tå.

Fast när det är såpass nytt i sådan liten kommun är det kanske bäst att värma upp lite grand. Vilket Selma har gjort. För upplägget här är att man behöver endast ett eller få vita klädesplagg för att komma in. Fast trots detta är det uppskattat att folk går 'all in' och kör på helvitt. Jag är en av dem som kommer att köra totalt helvitt.

Det var allt jag har att säga för denna gång. Men det kommer att komma fler inlägg från mig i ungefär två veckor framöver. Så välkommen till Sunnes Hotel Selma Lagerlöf denna lördag. Ser fram emot att se just DIG där. // Bengan L!

Kommentarer

Populära inlägg