Stockholmaren hälsar hej!

Ja, jag kom inte riktigt på någon bra rubrik, men vi kör på denna, haha. Under sommaren fick jag ett meddelande där det stod i fall jag ville skriva på bloggen vecka 37- 38 och ja, jag svarade ja! Det här är egentligen inget konstigt för mig eftersom jag vanligtvis bloggar men bloggen är inte så värst populär. Nu kommer nog dom flesta i Sunne se vad jag skriver och ja det är lite skillnad, haha.


Jag kanske ska börja att berätta om mig själv. Jag heter Alicia Emilsson, jag är 14 år och bor här i Sunne. För drygt ett år sen flyttade jag hit från Stockholm och det var väldigt jobbigt. Att flytta från en sån stor stad till en lite mindre. Jag hade liksom bott i nästan hela mitt liv i Stockholm och det var där jag hade alla mina vänner. Jag minns att jag grät och var sur nästan hela dagen då mina föräldrar berättade att vi skulle flytta. Jag tyckte inte alls om att jag skulle lämna mina vänner, min skola, basket- och fotbollslaget man var med i. Det var jobbigt att berätta för alla jag kände och dom i min klass blev lika ledsna som jag. Jag var verkligen jätteledsen.

När jag väl kom hit så saknade jag storstaden direkt. Det gick liksom inte en enda dag utan att jag var arg och ledsen. Det kändes så konstigt. Det enda jag tyckte om var att mitt rum var större än mitt gamla. Jag tror allt blev mycket bättre när jag fick börja med fotbollen och basketen. Sen när skolan började så flöt det bara på.

Nu har jag fått jättemånga fina vänner och jag trivs faktiskt jättebra här nu. Självklart saknar jag Stockholm grymt mycket och jag håller fortfarande kontakten med många av mina gamla vänner. Jag brukar också åka till Stockholm under lov och konserter så det är inte så att jag aldrig varit där något mer sen jag flyttade.

Som sagt bor jag i Sunne, uppe på Hea med mina föräldrar och mina tre syskon. Många i Sunne känner min lillebror och det verkar som att han blivit jättepopulär ända sedan vi kom hit. Han håller på med fotbollen jättemycket och han är grymt duktig. Efter det så var man också kändis liksom. Om man var ute på "stan" eller vad man nu säger så hörde man småtjejerna viska; "Där är Loves syrra". Det kändes liksom lite skumt, haha. Jag håller på väldigt mycket med musik och efter att jag gjort några små framträdanden så har folk velat att jag ska sjunga på festivaler och dop och det är riktigt kul faktiskt för jag har alltid velat bli artist och det är min högsta dröm liksom.

Mer om sången, fotbollen och basketen kommer komma i andra inlägg eftersom att jag annars inte har någon som helst aning om vad jag skriva här annars. Plus att jag redan har skrivit ganska mycket nu! Jag hoppas ni tycker det är kul att jag skriver här! Vi ses! / Alicia

Kommentarer

Populära inlägg