Eveline Walfridsson presenterar sig

Hej på er i Sunne, Värmland, Sverige eller vart ni nu befinner er när ni läser Sunnebloggen ;) Vill börja med att hälsa er varmt välkomna till min period som gästbloggare här på Sunnebloggen.

Jag heter Eveline Walfridsson och kom till världen den 23 juni 1981. Växte upp i den härligt idylliska byn Östanbjörke (12km utanför Sunne) med mina föräldrar Arne och Anci samt småsystrarna Angelica och Miriam. Min uppväxt var allt man kunde önska sig, nära naturen med bad, lek, hästar och framför allt massa motorer så som moppe, fyrhjuling, bil!

Jag har ett starkt bil/motorintresse och det kan man tacka min pappa Arne för. Han tävlade/tävlar i rally och folkrace. Det smittade av sig på mig och min minsta syster Miriam.
Medan min mamma föredrog lugnare sysselsättningar så som svampplockning, studera Heberiska (mamma om du läser detta så vet jag att man läser Hebreiska baklänges ;))
Mellansyster Angelica har dock inget motorintresse men däremot en fena på att lära sig nya saker och vara omtänksam mot alla!
Idag bor mina föräldrar kvar i pappas föräldrahem ”Hea” medan mina småsystrar har flyttat från Sunne. Angelica har landat i Uppsala och jobbar som läkare. Miriam bor i byn Molla (ca 35km norr om Borås) och är lite av en mångsysslare.
Och jag, jag packade min bil full med ägodelar och körde ner mot kärleken och Borås för exakt tre år sedan (på dagen faktiskt!) och idag bor jag tillsammans med min sambo Pierre i ett litet samhälle som heter Dalsjöfors och ligger ca 15 km öster om Borås.

När jag fick förfrågan om att blogga så var jag tvungen att fråga, vad ska jag blogga om!?? Jag hade ju trappat ner ordentligt på min aktiva tid inom motorsporten, inte har jag kvar mitt företag heller och tyckte väl inte att mitt liv är så spännande att blogga om just nu. Men så slog det mig att många av er gamla vänner och bekanta som läser Sunnebloggen och som man tappat kontakten med sedan jag flyttat inte vet vad jag gör idag, så mitt liv kanske var värt att blogga om ändå ;)

Idag arbetar jag som testförare på Volvo och renoverar hus tillsammans med min sambo fritiden, däremellan försöker jag hinna med lite motorsport ;)

På återseende senare i veckan!!/Eveline

Kommentarer

Populära inlägg