Lata dagar med lönnsirap


Sommaräng

Sommarlovet har börjat för barnen, och snart är det även dags för mig att ta ledigt. Vad framtiden kommer att innehålla, det har jag lärt mig att inte sia om. Den kommer att vara spännande oavsett! Och in i den tar jag med mig alla erfarenheter från livet hittills. En sak är säker, jag kommer att vara i fritidshuset i Stöpa, i skogen eller ute på sjön, så mycket som det bara går!

När vi är lediga och har tid över, lagar vi gärna pannkakor. Jag lämnar min familjs recept, som vi allra helst äter med lönnsirap och bacon.
Tack för mig!
/Holly

Glutenfria, ganska grova pannkakor

   5 ägg
   4,5 dl mjöl (blanda 2-3 sorter som finns hemma: bovete, teff, durra, skrädmjöl till exempel)
   1/2 dl potatismjöl
   1 mogen banan, mosad
   En nypa salt
   Cirka 1l mjölk
Låt smeten stå minst 20 minuter. Stek pannkakorna. Lägg en rad med stekt bacon och en rand med lönnsirap tvärs över pannkakan och rulla ihop. Njut!

Kommentarer

Populära inlägg