Våra viktiga vikarier

Det har hänt en del i vårt sätt att rekrytera. Vi går ständigt framåt och försöker hela tiden förbättra. Vårt främsta rekryteringsverktyg i Sunne kommun är Varbi. Så mitt arbete består till stor del av att ta emot våra ansökningar till semestervikariat 2023. 

 






Jag läser alla ansökningar, tar upp många referenser och vidarebefordrar i min tur till den enhetschef och verksamhet som är lämplig. 

Intervjuer sker och i den bästa av världar anställer vi nya medarbetare fortlöpande. Både timanställda och månadsanställda utifrån behov.

Sen har vi våra sociala medier. De utgör också en stor del av vår rekrytering med länkade annonser och egna inlägg. 













Rola är en tjej som kontaktade mig efter ett Facebookinlägg. Rola studerar på Karlstads universitet till tandhygienist och är intresserad av semestervikariat under sommaren. Hon söker sig till oss för att få en inblick i vår omsorg om äldre i kommunen, som en dag kanske också kommer att bli hennes patienter.

Efter ett besök hos oss på Bemanningsenheten är hon nu rekryterad till semestervikariat på Selmagården SÄBO. Vi ger henne ett arbete och arbetslivserfarenhet och hon hjälper våra anställda att kunna få sin sommarsemester. 

/Jenny


Kommentarer

Populära inlägg