Felicia Berg Söder och Marie Karlsson presenterar sig

Så kom våran tur att ta över stafettpinnen. Marie Karlsson och Felicia Berg Söder, vi jobbar inom LSS och hoppas kunna inspirera och visa våran vardag.

Vi jobbar i en grupp som kallas för mixgruppen, vi utgår ifrån Allégården och åker ut till våra kunder som har personliga assistenter och behöver hjälp med punktinsatser. Vi kan säga att vi är LSS version av hemtjänst. Vi träffar dagligen kunder, personliga assistenter och hemtjänst.

Vi medverkar även i ett projekt där vi bemannar upp korttidsfrånvaro inom personliga assistenter. Vi har ett nära samarbete med bemanningsenheten som ni har träffat här innan.

Marie Karlsson är 38 år, utbildad undersköterska och läser även nu en kurs i vårdhygien. Har jobbat inom LSS sen 2007. Bor i Gräsmark tillsammans med sambo och 4 barn på 17 år, 5 år, 3 år och den minsta som nu hunnit bli 1 år.

 

Felicia är till vänster och Marie till höger i bilden.

Felicia Berg Söder är 26 år, född och uppvuxen i Sunne men kärleken tog mig till grannkommunen Hagfors. Bor på en gård mitt ute i skogen i Lakene med make, tre hundar, två katter, två hästar och nu under våren flyttar även ett dussin höns och två getter in.

Jobbat inom LSS sedan 2015 men har under åren även utbildat mig till frisör, personlig tränare och kostrådgivare. På fritiden är det djuren och gården som hägrar, men även träning och fotografi.

Vi hoppas att ni vill följa med våran vardag, där vi kan inspirera hur det kan se ut i våran vardag tillsammans med våra underbara medarbetare och kunder!

Kommentarer

Populära inlägg