Lokal arbetsgrupp på skolan

Vi har en arbetsgrupp inom projektet på skolan som utöver oss projektledare består av rektor, biträdande rektor, specialpedagog och administratör. Vi ses en gång i månaden för att stämma av de aktiviteter som finns avsatta i vår tids- och aktivitetsplan. Tids- och aktivitetsplanen syftar till att få en överblick vilka insatser som planeras att göras inom respektive område och när i tid dessa ska startas upp och implementeras. 

Arbetsgruppen träffas en gång i månaden.

 

En del i arbetet är omvärldsbevakning som syftar till att ta fram relevant material för respektive insats samt säkerställa att vi tänker i rätt riktning och ge inspiration från andra projekt, skolor och kommuner. Aktuell forskning är även det en viktig utgångspunkt i valet av insatser och aktiviteter. På detta möte diskuteras idag bland annat en inbjudan till föreningslivet om möjligheter till en utökad samverkan.  


Omvärldsbevakning och aktuell forskning är en viktig utgångspunkt i vårt arbete.

Det här var vårt sista inlägg, tack för att ni varit med och läst om vårt arbete och Värmlands skolsamverkan. Ett projekt för att få fler elever att trivas i skolan, och därmed få bättre förutsättningar för att utvecklas. Tack för oss!


Kommentarer

Populära inlägg