Välkomna till enheten Offentlig miljö!

Hej på er och varmt välkomna till oss på enheten offentlig miljö. Nu har stafettpinnen lämnats över till oss och ni ska nu få en liten inblick i vilka vi är och hur vår vardag kan se ut. Det är jag, vikarien, Emilia Håkansson som fått ansvaret för att publicera veckans kommande inlägg, både på Sunnebloggen och på Sunne kommuns Instagram.

Vi startar veckan och veckans första inlägg med att beskriva lite kort om vilka vi är som ingår i enheten offentlig miljö.

Offentlig miljö är en enhet med många olika medarbetare som har en mängd olika varierande arbetsuppgifter. Hos oss jobbar vaktmästare, parkarbetare, snökörare, elektriker och rörläggare. Utöver dessa är det också Mikael, Elisabeth, Kent och jag (vikarien) som jobbar mer med den administrativa biten för de olika uppdragen som utförs.

Enkelt sagt, kretsar vårt gemensamma arbete kring underhåll och utveckling av kommunens olika miljöer. Det som utåt sett är synligt för allmänheten.

De flesta av oss som arbetar inom enheten offentlig miljö sitter vid Kommunförrådet som ligger invid E45:an på adressen, Boställsvägen 6. Vaktmästare utgår ifrån exempelvis sporthallen.

Med detta vill jag hälsa er välkomna och hoppas på att ni gärna vill följa med oss under denna vecka!

// Emilia




Kommentarer

Populära inlägg