Nätverket Majorskorna är viktigt för Sunnes kvinnliga företagare eller kvinnor i ledande ställning!

Idag tänkte jag ta tillfället i akt och berätta om Nätverket Majorskorna i Sunne. Det är en förening för kvinnliga företagare och kvinnor i ledande ställning som bor eller är verksamma i Sunne kommun.

Vi är idag 83 medlemmar i en mängd olika branscher. Just nu är jag ordförande, men har varit medlem i fem år och när jag tänker tillbaka på alla träffar som vi haft så finns det många starka, kreativa kvinnor i Sunne!

Vad gör då Majorskorna? Ja, vi har jobbat utifrån fyra värdeord. Dessa är:
*Lust *Mångfald *Nytänkande *Kreativitet

Det ska vara KUL att gå på våra träffar och man ska få ny KUNSKAP. Ganska enkelt och nog känns det som ett bra koncept då vi oftast har ett tjugotal Majorskor på våra träffar. Att vara med i Majorskorna är ett sätt att marknadsföra sig själv och den produkt/tjänst som man vill sälja. Sunne är inte stort och kan vi ”dra nytta” av varandra så vinner vi alla på det.

Vidare så deltar vi i Sunne kommuns NÄRINGSLIVSRÅD där vi, bland andra organisationer och föreningar i Sunne, kan vara med och föra fram idéer eller frågor till kommunledningen. Nätverket Majorskorna är viktigt för Sunnes kvinnliga företagare eller kvinnor i ledande ställning! Så om Du driver eget företag eller har en ledande roll i ett företag och bor eller verkar i Sunne så är du varmt välkommen till oss. Läs mer om Majorskorna på vår hemsida http://www.majorskorna.se/

P.S Nästa träff är på Kalasmakeriet i Gräsmark 24 november kl 19.00!

//Lina

Kommentarer

Kristina Lundberg sa…
Majorskorna är fantastiskt och innefattar det bästa av det bästa av "sunneandan". Och du Lina, och resten av styrelsen, gör ett toppenjobb!!!

Populära inlägg