Ingenting är omöjligt i Mallbacken!

Hej
Så var vi framme vid dagen för returmatchen. Mycket känslor fanns i luften. Mycket spänningar, många funderingar hit och dit, man ville bara att matchen skulle starta. Matchstart 14.00 och mycket folk på Strandvallen. Det var upplagt för en härlig fotbollsfest! Fest blev det!

Efter en återigen mycket jämn drabbning stod vi som segrare med 1-0 efter mål av Linda Wallin i andra halvlek (sammanlagt 2-0). Efter 1-0 målet fullkomligt kokade det på Strandvallen. Vilket tryck det var!

Nu skulle de vara tvungna att göra två mål på oss och det skulle de bara inte lyckas med, vi kände att vi hade bra kontroll på matchen. De flyttade fram fler och fler spelare, men kvitteringen uteblev och slutsignalen ljöd. Glädjen visste inga gränser. Laget från skogen hade gjort det igen, det omöjliga. Vi var i allsvenskan!! Det var spelare, ledare, supporters, press överallt och en massa guldhattar förstås.














På kvällen väntade fest, vi hade bokat en lokal i Sunne för att ha vår avslutningsfest så det kunde ju bara inte bli bättre. Två fantastiska lag firades, där vissa spelare som utmärkt sig lite extra under året belönades med priser. Det blev en riktig uppflyttningsfest som vi firade tillsammans med vårt division 4-gäng som även dom vunnit serien och kommer spela division 3 nästa säsong. Helt fantastiskt.

För mig visade sig faktiskt denna kväll bli ännu bättre. Min underbara sambo gick ner på knä och friade mitt under festen så man kan säga att festen blev en succé. Nu väntar bröllop nästa sommar.

I skrivandets stund har det gått drygt en vecka sedan den oförglömliga lördagen den 13 oktober och jag tror fortfarande inte jag förstår vad vi har ställt till med. Man är bara så glad att man får vara delaktig i ett sånt fantastiskt lag som Mallbacken är.

Ett lag som bygger på att hela bygden har ett otroligt stort hjärta och engagemang för klubben. Vi visar år efter år att vi vill vara med och spela fotboll på högsta nivån, och visar också att det är fullt möjligt att ha ett elitlag på en liten ort. Små resurser, stort hjärta och mycket hårt jobb har tagit oss dit vi är idag.

Nu väntar en spännande säsong i allsvenskan 2013 som kommer att bli otroligt tuff, men vi ser det som en rolig utmaning och slår i underläge. Ingenting är omöjligt!

Personligen, som nybliven mamma, snart fru Frykestam och allt, så hade jag inte kunnat vara med om den här resan om inte min fantastiska familj och släkt hade ställt upp för mig så jag har kunnat träna och resa på matcher. Det har varit en hel del pusslande för att få ihop allting men det har det verkligen varit värt. Ni vet vilka ni är och ni har varit fantastiska.

Ett speciellt tack till mamma Berit som bland annat varit med oss till Kalmar på match två gånger så att Theodor kunnat resa med, då pappa Daniel jobbat. Linköping, Skövde och Hovås/Billdal är andra matcher Theodor varit med på så man kan säga att han blivit riktigt berest bara nio månader gammal.

Som sagt, 2012 har varit ett fantastiskt år för mig och Mallbacken, undrar vad som väntar härnäst?! Hoppas vi ses på Strandvallen nästa år!

Besök gärna Mallbackens hemsida

/Helena

Kommentarer

Populära inlägg