Julbelysning, julledigt och julmys

Ja då var det fredag igen. Den bästa dagen i veckan … eller hur!

Det är inte för inte som det heter fredagsmys, man har ju HELA helgen framför sig. Wiho!

Denna helg ska fyllas med julshow på Musikhögskolan Ingesund med Estetiska skolan. Och de bästa svärföräldrar man kan önska sig kommer som barnvakter eftersom Johan sjunger på adventskonsert samtidigt i Mikaelikyrkan.

Eric fyller 4 år på måndag så därför blir det barnkalas på söndag i simhallen och så ska vi försöka få upp mer julbelysning i och utanför huset. Både jag och Johan älskar julbelysning men försöker hålla det på en stilig nivå. Tycker vi i alla fall, ha ha …

Sen är det måndag igen och hantverkarna knackar på dörren klockan sju. Yes! 😊
Snart är det julledigt och julmys!

Här bor vi!


Vi älskar julbelysning, jag och Johan 😊



Ja denna helg kommer ruscha förbi känner jag. Hoppas du också får lite julstämning under helgen, om inte är det bara att sätta på It´s beginning to look a lot like Christmas med Michael Bublé, då blir det jul! 😊

Idag ska jag få lite egentid med Johan på förmiddagen, vi ska till Åmål på begravning. Vet det låter lite psykopatvarning, men det är värdefull tid att hinna prata med varandra i bilen fram och tillbaka. Det är vår räddning många gånger i en annars väldigt hektisk vardag. Att få möjligheten att jobba ihop så ofta med bröllop, begravningar och konserter är suveränt, det blir rentav som annorlunda ”dater”.

Men det bygger ju också på att vi har fantastiska föräldrar (i Fryksdalen) båda två, som har ställt upp väldigt mycket som barnvakter. Kram till er!

Förresten, ni är alla varmt välkomna till Västra Ämterviks kyrka fredag den 16 december. Jag, Johan och kyrkokören sjunger julsånger. Blir trevligt det!

En av förra årets julkonserter


O helga natt med Johan och Nors kyrkokör förra året



Tack till alla er som tagit tid till att läsa mina blogginlägg. Har varit trevlig att sätta sig ner och skriva varje gång och blivit varm i hjärtat av alla ”likes”.

Ta hand om er och stressa inte upp er inför julen! Säger en supertrött småbarnsmamma som har gigantiska kom-ihåg-listor och kaosartat hem mitt i renovering … ha ha!

GOD JUL TILL ER ALLA!


Vi får hoppas att han kommer även i år
/Charlotta

Kommentarer

Populära inlägg