onsdag 24 januari 2018

"Stora svårigheter ta hand om unga på ett bra sätt"

Som gammal polis måste jag erkänna att jag blir mer och mer bekymrad över vad som håller på att hända i vårt land Sverige. Det går inte att dölja att det i ett antal områden i våra städer har radikala muslimer tagit över och försöker införa sharialagar. Stadsdelar där våra kvinnor blir antastade bara för att de går i fel klädsel eller där hundar jagas och förgiftas på grund av att en hund räknas som ett orent djur. Ett annat stort problem i dessa områden är alla attacker på räddningspersonal och poliser.

Sedan har vi en annan sak som kommer att ställa till det i framtiden, det är våra ensamkommande barn som kommit hit i tusental. Ett mycket stort problem för Migrationsverket, som inte har klarat av att hantera detta på ett enkelt sätt. De flesta gode män har fått stora svårigheter att ta hand om de unga på ett rätt sätt. Många har ljugit om sin ålder och får inte uppehållstillstånd. Det medför att allt för många går under jorden och kommer att leva på brott om de inte lämnar landet. Att det också knarkas på vårt vackra hotell Selma i Sunne är ingen större nyhet.

Det är svårt för många politiker bland V och MP att inse att brottsligheten har ökat under senare år, inte minst alla våldtäkter som utförs av unga män med en annan syn på svenska kvinnor. Ett tecken på att någon tydligen insett vad som händer är att S vill bygga ut eller bygga nya fängelser.

Det viktigaste just nu är att få stopp på allt dödandet mellan olika gäng i utsatta områden. Att kriminella gängmedlemmar ska dö är något som gängledarna bestämmer, men att olyckliga människor som råkar komma i vägen och dödas av handgranater eller skjuts kan vi inte acceptera.
Hoppas att man med kraft tar tag i problemen.

/Kjell Herbertsson 

Inga kommentarer: