Norrbottning som stortrivs i Sunne


Hej
Blev väckt på söndag morgon "pappa nu ska du leta paket på mitt rum!" Strosar runt en stund och min dotter säger "varmare, varmare, inte där, titta här pappa" och pekar bakom en korgstol.

Efter en stunds paketletande och paketöppnande bar det iväg till övervåningen för frukost på 6-åringens rum som fortsatte med kaffe och nybakade chokladbollar på 8-åringens nyinredda pojkrum.

Vissa chokladbollar hade liknelser som kanske inte passar att nämna i text, men vad jag förstod från morgonbaket så hade barnen väldigt roligt åt detta.

Fortsatte sedan med gipsavjutningar av barnens händer som min fru fixat med, blir ett fint minne från min 8:e fars dag.

Påklädning och in i bilen för avfärd mot Karlstad eftersom barnen (framförallt 8-åringen fått styra dagen). Efter ett snabbstopp på IKEA, lunch på 14 minuter på McDonalds infann sig lugnet när vi slog oss ner i biostolarna halv ett. Efter 20 minuter kröp 3-åringen upp i min frus knä och somnade för resten av filmen (välinvesterade 100:- för en bankman).

Efter bio skulle det bli leksaksaffär och nu så jag min chans, Barnens hus eller Toys r us var frågan och jag förordade omedelbart Toys... finns nämligen en sportaffär i närheten som är av intresse.

Barnen styrde med snabba steg mot leksaksaffären och jag avvek mot sportaffären. Väl inne visste jag direkt vad det var jag skulle prova så jag var klar på 2 minuter utan att en expedit uppmärksammat mig. Tillbaka in på leksaksaffären och önskade mig en egen present.

Via en mindre omväg till släkten i Filipstad och lite pizza landade vi åter i Västerrottna strax före Solsidan, barnen snabbt i säng, jag och min fru slog oss ner i soffan och jag var så upprymd av min bästa farsdag någonsin, som sagt den 8:e i ordningen.

Med Mikael Löfgren i skidtunneln i Torsby














Senare på kvällen var det beställt ett par nya längdpläxor som jag länge funderat över och detta ämne får jag nog anledning att återkomma till (se bilden).

Jag som skriver heter Jonas Lundberg, 42-årig inflyttad Norrbottning som för 10 år sedan aldrig satt min fot i Värmland där jag nu stortrivs tillsammans med min underbara familj, fru Kristina, barnen Alexander 8, Simon 6 och Elvira 3 år - vi har även en gul katt ”Loppan”

/Jonas

Kommentarer

Populära inlägg