Hoho? Är det någon där ...?












Äntligen! Det har blivit min tur att blogga här! Jag tar faktiskt äran åt mig litegrann av att ha startat Sunnebloggen. Ja, idén var inte min, men det var jag som satt bakom spakarna och rattade den när den drog igång.


Ett hedersamt uppdrag att få berätta något här och jag känner mig faktiskt som en PIP över att ha blivit tillfrågad. Pretty Important Person alltså, eller kanske en Pretty, Important Person? J Det är noga det där med bokstäver och tecken. Ett litet felsteg och det kan vara kört…

En stor del av mina arbetsdagar sitter jag och funderar på ord, betydelser och formuleringar. Till yrket är jag egenföretagare i kommunikationsbranschen och beroende av sammanhang kallar jag mig skribent, journalist, copywriter, webbredaktör, content manager, projektledare, konsult, rådgivare, kommunikatör eller informatör. Eller, om jag inte orkar förklara, ”en jävel på att skriva bra texter”. Masai heter mitt företag, men det har jag inte för avsikt att skriva om här.

Hon på bilden ovan är jag för några år sen. Men vi kan väl säga för enkelhetens skull att jag ser likadan ut. Typ. Jag är 41,5 år (okej, snart 42. Men inte än), hemvandrad till Sunne efter 15 år utomsocknes i sus och dus (*nåja*), trebarnsmor, fru, dotter och mycket mer. Jag är väl kort och gott som folk är mest, det vill säga ovanligt vanlig, en riktig känslomänniska och därmed jäkligt besvärlig att leva med, men ändå ganska härlig (om jag får säga det själv). 

Jag tänker ägna de kommande två veckorna, som bara är mina, att skriva om grejer jag tycker är viktiga; känsliga saker som känslor, åldersnoja, starka åsikter till exempel … Ett avstamp i känslorna alltså, men med någon sorts koppling till orten jag bor på. Det blir stort som smått, navelskådning - men förhoppningsvis lite allmänmänskligt hade jag tänkt mig. Vi får se vart det bär vi iväg…

Till min natur pratar jag gärna MED folk, inte TILL, så därför hoppas jag att du som läser är med mig och kommenterar det jag skriver. Det gör inget om du vill vara anonym, vi kanske inte tycker lika om allt och om du vill säga vad du tycker utan att skylta med ditt namn så är det helt ok.

 Då kör vi järnet party people! Ses i môra! J

/Anna-Karin Sandell

Kommentarer

Populära inlägg