Högsta vinsten

Idag är den dagen som återkommer år efter år. Den är lika spännande, förväntansfull och kärleksfylld som alltid. (Kanske lite mer när man var barn)
Det är min födelsedag!
Jag älskar den dagen. Hyllningen till mig själv! Uppmärksamheten i massor.
Människor som hör av sig. 
Kanske för att dom känner sig tvingade, andra för att det fanns en anledning att just få höra av sig. Spelar ingen roll. För mig.


Jag antar att folk inte lägger så stor vikt på, ni vet, Grattis-Facebook-inlägget som skrivs. Den emotionella insatsen är inte så hög helt enkelt. Dom skulle inte förlora om dom tappade direkt.
Men för mig, för mottagaren är det högsta vinsten. 
Att dom tar sig tid.
Med alla digitala intryck man får under en dag, att ens orka skriva några ord om en sån banal grej som att fylla år blir ju en stor uppoffring kan jag tycka.
Och därav högsta vinsten. 
Den vinsten omvandlar jag till kärlek. 
Inte i ett omättligt bekräftelse behov utan tacksamhet att människor bryr sig om varandra. 

Jag är inte den som stretar emot utvecklingen av samhället. Nu med tanke på allt digitaliserade. Men jag är j*vligt mån om att vi inte ska tappa varandra i det.
Fine, det får gå extremt åt ett håll ibland för att skutan ska vända tillbaka och hamna någonstans på mitten.
Men jag tror faktiskt att vi människor är inte så dumma, vi glömmer inte så lätt att vi behöver varandra och att vi måste se varandra. Det primitiva beteendet är för starkt.

Well, well…


Nu kommer snart min underbara flickvän Frida hem till mig och vi ska, eller hon (var hon tydlig med) laga middag. Mer än så vet jag inte vad hon planerat.
Imorse kom dom in och sjöng för mig. Frida och hennes 2 barn. 
Jag smalt. Det var presenter, tända ljus, förväntansfulla barn, (inkl mig) fattiga riddare och en allmän härlig stämning.
Mer sånt!

Kram
W

Kommentarer

Populära inlägg