Bloggare nr 4 - Ina Forsberg

ina Forsberg, that’s me!
Under de nästkommande två veckorna är det mitt liv ni får följa här på Sunnebloggen. Det är ett par spännande veckor i mitt liv och jag håller tummarna för att allt ska klaffa. Tune in och följ med..!
Jag är ina, född och uppvuxen i Västra Ämtervik, 10 minuter nedanför Sunne, på en liten kulle som kallas för ”Ku-ul” (dra ut på första u:et och gör en extra ansats på andra u:et för att få till Fryksdalskan!). Jag har alltid varit en dramatisk människa har jag fått höra. Sprudlande och glad som en lärka har på en sekund övergått i de största tårarna varpå skrattet tagit vid igen. Därav val av karriär kanske man kan tänka..!?
Jag jobbar som artist, musiker, musikkonsult och producent i mitt egna företag ina Music Production.
Nu ska här bloggas! De närmsta två veckorna tar jag er med på en resa från ett myllrande Stockholm där vi ska repa ihop mig, artisten ina, med fyra dansare inför en showcase som går av stapeln måndag den 8 juni. Ett event där jag kommer promota mig och förhoppningsvis bygga på och utveckla min grund som artist. Där emellan ska jag också göra ett event på Nöjesfabriken, Tidningen Trycks fest ”En galen kväll”. Jag kommer jobba där som konferencier men jag ska också försöka få till ett nummer tillsammans med dansarna Christopher Bergström och Sanna Jansson (Två av Sunnes stoltheter). Får jag som jag vill avslutar jag den andra veckan i England! Ännu är inte allt löst men det kommer det ju bli. Det löser sig ju alltid!
Det här är mitt liv. Glassigt vet jag att många tycker, hårt slit säger de som är i branschen. Det beror på hur man ser det. Jag skulle vilja säga att det är hårt jobb på ett glassigt vis! Jag älskar det jag gör och de jag jobbar med och kan med tillförsikt säga att allt ordnar sig efter vägen och det kommer bli två härliga veckor!
Så hur ska det gå tänker du?! På SunneBloggen får du veta... Ta hand om dig så länge!
iNA

Kommentarer

Det ska bli kul att få följa dig ett par veckor! Är övertygad om att ditt liv är inne i ett positivt flow nu :-) Lycka till med bloggandet!
/Sussie

Populära inlägg