"Rally-Sören" nästa bloggare

Hej
Sören Nilsson heter jag, fyller 64 år i april, och bor på Klövervägen i Sunne. Jag lever ett hektiskt liv - bråttom, bråttom har jag med det mesta.
Just nu är jag inne i årets mest intensiva period. Jag extraknäcker med ett jobb som förarutvecklare i Antilla (mitt ordinarie jobb började jag på Telia 1970 och där är jag också kvar).

Mitt bilintresse är stort och jag har kört många rallyn genom åren. Svensk mästare blev jag tre gånger, sista gången var 1992. 1993-2009 kommenterade jag Svenska Rallyt i radion och jag har gjort sex-sju program som expertkommentator på rallycross-SM för TV4-Sporten.

Min fru Barbro har knappt sett röken av mig sen början av januari. Jag åker halv sju på morgonen och är hemma åtta på kvällen januari-mars. I januari jobbade jag 245 timmar. Det är jobbigt när schemat är så tajt eftersom privatlivet blir lidande, men det fungerar eftersom vi vet att det är en komprimerad period.

Vi hörs vidare på Sunnebloggen under kommande två veckor. Idag kommer Janne "Flash" och Kenny Bräck upp till skogen och ska skjutsa kunder i kronprinsens Porsche. Det blir en upplevelse för våra besökare.
/Sören

Kommentarer

Populära inlägg