Ett erbjudande som var lätt att tacka ja till

Ny arbetsgivare 2016
Jag hade arbetat som VD i Sunne Turism i över 17 år när jag i april i år fick erbjudande om att bli anläggningschef för Sunne Camping och Sommarland.

Lekande barn på Sunne Camping och Sommarland, sommaren 2016 

1 april köpte Grönklittsgruppen från Orsa det kommunägda Sunne Turism.

Just detta med Sunne sommarland lockade något extra. Sunne Turism låg ju bakom tillkomsten av Sunne vattenpark, som anläggningen hette när den stod klar i juni 2006. Jag och mina medarbetare arbetade i fem år för att få till ett häftigt äventyrsbad i Sunne.

Det är nog få projekt i Sunne som varit mer omtalat och diskuterat som detta. Utmaningen att utveckla Sunne sommarland, med en ägare som vill satsa i Sunne, gjorde det lätt att svara ja till erbjudandet.

Senare i bloggen återkommer jag med berättelsen om hur Sunne vattenpark, numer Sunne sommarland, kom till Sunne.

Sommaren 2016 blev intensiv men väldigt rolig och lärorik. Det är verkligen kul att ha en arbetsplats som kan erbjuda så många ungdomar sommarjobb. 
Jag fick nöjet att arbeta tillsammans med nya, duktiga medarbetare vilket är själva moroten som ledare.

Mitt sätt att leda en verksamhet ändrade jag inte på i och med ny ägare. Det gäller fortfarande att ha passion för verksamheten och att få kunder nöjda. Det går aldrig att slå sig till ro utan man måste hela tiden arbeta med personalen för att förbättra kundupplevelsen. Jag försöker anställa personer som brinner för uppgiften och som är bättre än jag.

Sommaren 2016 blev en bra sommar och gav mersmak för framtiden. Bifogar några bilder från i sommar. Tyvärr kom vår hinderbana ute i Fryken lite sent på säsongen, men du som missade den har något att se fram emot 2017.
/Reine

Hinderbana i Fryken, Sunne Camping och Sommarland, sommaren 2016


Kommentarer

Populära inlägg