Metallverkstad, Dolly och Daniel

Hej!
Idag har jag varit till en metallverkstad nere i Gardena, vilket är 19.2 miles, det vill säga 30,5 km ifrån där jag bor. Den resan tog bara en dryg timma.Vilket inte är så illa faktiskt. Hade jag åkt lite tidigare på morgonen så skulle jag suttit i rusningstrafik hela resan och då skulle det tagit ännu längre. Man får verkligen planera in vad man ska hinna göra här på grund av trafiken. Rusningstrafiken är 7-10 am, 11-1 pm, 3.30-7.30 pm. Hamnar man i rusningstrafiken så får man räkna med dubbla tiden minst. Det är då man längtar till Värmland!!!

Anledningen till resan var ett möte angående ett konstuppdrag. Jag är del av en skara konstnärer som fått i uppdrag att utsmycka ett stort kommersiellt bostadskomplex här i L.A. Jag tycker det ska bli så spännande och efter mötet idag, så är jag om möjligt ännu mer exalterad. De är fantastiskt skickliga och kunniga och det verkar inte finnas en gräns för vad de kan göra. Mannen som äger företaget och som ska hjälpa mig med skulpturerna lärde mig att svetsa för ca. 7-8 år sedan och jag har inte sett honom på 6 år, så bara det var ju jättekul!


Nu kanske inte alla tycker det är så spännande med en bild på en metallverkstad, så jag sätter väl in en bild på Daniel(Benjamins pappa) och Dolly Parton. Lite roligare kanske?















Daniel jobbar med nöjesnyheter för ett engelskt tv-bolag och de gjorde ett reportage om Dolly Parton. Han säger att hon är väldigt trevlig :)

/Helena

Kommentarer

Populära inlägg