Allt eller inget

Jag får alltid mer gjort när jag har mycket att göra, konstigt fenomen. Fått inse att lagom inte är min melodi, mer allt eller inget.

Det är som när sommarlovet närmar sig och jag gör värsta planerna för allt jag ska hinna med. Rensa vinden, källaren, garderober, åka på semester hit och dit, bjuda hem släkt och vänner som vi inte hunnit träffa, vara i sommarstugan (mammas och pappas), bada och ta sig tid till att slappa, gå ner på stan och köpa en stor glasstrut med barnen.

Men dagarna går alltid väldigt fort och i slutändan är jag nöjd om vi hunnit med hälften. 

Hoppas ni alla har haft en fin helg och gjort några Black Friday-kap. Själv hade jag en väldigt trevlig fredag i Karlstad med släkten. Gick på stan, åt middag på italiensk restaurang och lyssnade till Jul med Sissel på KCCC. Var en superfin konsert som verkligen gav inspiration. Vilken toppendag!

På konsert med gammelmoster Anna-Lisa, Mamma, Pappa, Morbror Lars-Inge och
moster Annelie, som dock inte syns på bilden



En varierad och inspirerande konsert med Sissel Kyrkjebö


Lördagen tillbringades med Estetiska skolans kör på Brunskogs julmarknad där vi framförde julsånger under dagen. Väl hemma slappade jag och de mindre barnen framför tv:n och lagade lite mat tills övriga familjen kom hem.

Charlotta dirigerar Estetiska skolans kör på Brunskogs Julmarknad

Körsång från Brunskogs Julmarknad




Återkommer till allt eller inget
Jag och Johan är experter på att hitta på alldeles för mycket att göra samtidigt på något vis. Som om det inte var nog att pyssla med nu innan jul, har vi dragit igång renovering av två rum här hemma. Eric, en av våra fyra grabbar, fyller fyra år på måndag och därför ville vi fixa till hans nya rum. Så under veckan hade vi två supertrevliga och duktiga hantverkare, Ove & Johan, hemma som gjorde nytt och fint med färg och tapeter.

Våra fantastiska målare Ove och Johan som snart fixat vartenda rum i huset

Igår, söndag, rensade vi ur husets stökigaste rum. Ni vet det där rummet som man slänger in allt som inte ska synas. 😊

Hoppas nu på ett välorganiserat och fräscht kontor. Fixar vi detta innan julafton får vi vara riktigt nöjda, för så rörigt som det ser ut nu i tv-rummet, med alla kontorsgrejer, skulle varken släkten eller tomten få plats – ha ha!

Bild innan rensning
Här hamnar allt som ingen vill sortera men igår söndag tog vi tag i det.



Bild efter rensning

Det var verkligen välbehövligt … men oj så tomt det blev.
/Charlotta

Kommentarer

Populära inlägg