"Jag återvänder alltid till Sunne"

Home is where my heart is! Det må vara klyschiga ord, men för mig väldigt sanna.
- Jag ska resa hem. Hem till Sunne, är orden jag alltid säger.

Väldigt förvirrande för de som inte känner mig. Jag har egentligen inte bott i Sunne sedan jag var 19 år, vilket är 15 år sedan. Jag återvänder alltid till Sunne. Ibland kortare, ibland längre stunder. När jag behöver samla kraft, eller när jag känner att jag vill hitta en ny väg i livet. Sunne hjälper mig hitta bäringen när jag är osäker på min väg.















När mina vänner och familj läser detta kommer de att skratta, för de känner så väl till mig, mina idéer och mina resor. Min mor brukar säga att jag har det i blodet, livslusten, frihetskänslan och behovet av att resa.

Jag heter Louise Pettersson. Idag bor jag i Göteborg, som så många andra ”sunningar”. Men jag står djupt rotad med fötterna i den värmländska myllan. En dag kommer jag permanent flytta tillbaka hem. Hem till den släktgård som mina föräldrar har. Med katter, hästar och skogarna jag känner så väl. Till vännerna och familjen som bor där. Blir det om ett år eller tio... Det får framtiden utvisa.

Jag är glad att få vara veckans Sunnebloggare. Och under veckan kommer ni få läsa mer om vem jag är och vad jag pysslar med i livet.

/Louise 


























Kommentarer

Populära inlägg