”Ja, ja dä årner sä”

Där har ni mig. Och Värmland. Och stämmer gör det också. Tänker så det gör jag ofta, och sanningen är ju att saker och ting ordnar sig alltid på ett eller annat sätt. Även om det inte alltid blivit som man tänkt. En positivitet som vi värmlänningar bär på.

Att ”dä årner sä” har hjälpt mig att tacka ja till många olika utmaningar, där man allt som oftast inte riktigt vet vart det kommer landa. Och i skrivandes stund så är jag väldigt glad för det. För egentligen, vad är det värsta som kan hända? Tack vare det så har jag fått uppleva otroligt mycket hittills i mitt 32-åriga liv.


För ca 10 år sedan utbildade jag mig till Hälsocoach, och det tack vare motorsporten. Jag insåg att man kan så mycket mer än vad man egentligen tror. Vikten av att tro på sig själv, och att just våga kliva utanför sina trygga ramar.

Studierna gjorde att jag fick flytta över Värmlands gränser, till Lidköping. Det ena ledde sedan till det andra, jag träffade Henrik och flyttade till Molla. Men ni kan vara lugna, Sunne tavlan hänger
konstant här hemma på väggen!


Kram Miriam

Kommentarer

Unknown sa…
Det ordnar sig är ett väldigt bra grundtänk! Bra att påminnas om när man ska gör något! Och göra något är vad du verkligen gjort! Toppen!

Populära inlägg