Dela med sig av sitt liv

Avslut

Det här blir mitt sista inlägg på Sunnebloggen. Det låter nästan dramatiskt. Aldrig mer. För att avslutet ska bli i positiv anda ska jag lämna med nyttig information och goda nyheter. Men först vill jag tacka, och säga att det har varit mycket roligt att få dela med mig av mitt (inre) liv i trakterna utanför Sunne. Att skriva är speciellt för mig, viktigt, men det hamnar för ofta i skymundan av allt annat jag ämnar hinna med.

Residens Gunnerud

Nyttig information: En påminnelse om Övre Frykens konstrunda, påskhelgen 19-21:a april. Uppmanar er alla speciellt att ta en tur till Residens Gunnerud (Gunnerudsgården) för att se konst av flertalet intressanta konstnärer med Värmlandskoppling. Jag kommer själv att vara en av dem som ställer ut.

Kulturaktörer och företagare i Värmland

Goda nyheter: Från och med april kommer jag att börja arbeta som projektledare för Residens Gunnerud tillsammans med Stella Broos och Christofer Bocker. Residens Gunnerud är ett samarbete mellan flera kulturaktörer och företagare i Värmland. Projektet är under uppstart, men visionen är att skapa en kreativ mötesplats, och samtidigt verka som ett residens för både svenska och internationella konstnärer. Det ska också vara en plats där allmänheten bjuds möjligheten att mötas, och bli ett forum där nya innovativa idéer kan ta form. Jag ser mycket fram emot att sätta igång att arbeta med detta fantastiska projekt. Det finns mycket kreativitet, talang och framtidsanda, både i och utanför Sunne. Nu finns det en plats för detta att utvecklas och bli till verklighet. Det är inte mindre än storartat!
PS. Residens Gunnerud finns på Facebook för mer info.

Allt gott tills vi ses!/Lisa

Kommentarer

Populära inlägg