onsdag 11 mars 2015

Filmstjärna för en kväll

Efter distriktsmötets (Ladies Circle) avslutning på sen eftermiddagen, fick deltagarna slappna av och njuta av spaavdelningen.
För min del fanns ingen tid för vila. Jag och Daniel skulle först träffa Peter Obbarius från Ljud & Ljuskällan i Sunne som vi beställt ljus och ljud av för kvällen. Hans företag kommer även stå för detta under Riksmötet, så vi har en hel del kontakt.
Efter det väntade nästa möte, med vår riksordförande Therese Sjögren från Sundsvall. Vi gick igenom hennes frågor och uppdaterade henne om hur vi låg till med riksmötesarbetet.
En bra avstämning som bekräftade att vi ligger väl till med planering och genomförande.

Snabba steg mot middagslokalen. Ordna det sista med bordsplaceringen och stämma av med serveringspersonal inför kvällens middag. Sen ännu snabbare steg mot dusch och ombyte.

Vi som är Ladies Circle Sunne 2015: Vivvi Wikström, Madeleine Kringerås, Jenny J Svennson, Jag- Pia Dahlgren och Linda Bäckström

Filmkort till kvällens bordsplacering
Dresscoden för middagen på distriktsmötet var Hollywood, glitter och glamour. Bordsplaceringsupplägget var därför också given. Vad är mer Hollywood än filmstjärnor?
Så när gästerna kom till middagen togs de emot på röda mattan av mig och Daniel.
Vi delade ut filmkort, alla fick sin egen ”filmis” som gav dem sin karaktär för kvällen.
Middagens första uppgift var att under mingel och lära känna varandra-former finna sitt bordssällskap för kvällen. Till exempel så skulle Kalle leta upp Kajsa och Brad Pitt sin Angelina. För att hålla Hollywoodkänslan uppe var det happenings i sann Hollywoodstil under kvällen.

Glada och vackra Karlstad tjejer 
Daniel och jag tar emot middagsgästerna vid röda mattan            
Helgens distriktsmöte ville vi skulle fungera som genrep både för oss och hotellet inför riksmötet i maj. 

Varje Riksmöte har ett tema. 
Lycksele 2013 hade Rock ´n´Roll, Landskrona 2014 hade Kungligt och Sunne 2015 har Hollywood som tema. Det är upp till varje riksmötesarrangör att välja sitt tema och jobba utifrån det. 
   
Under en av dagarna för riksmötet är det arrangerande klubbs uppgift att erbjuda mötesdeltagarna olika aktiviteter. Vi kommer att erbjuda tio olika aktiviteter runt om i Sunne och många Sunne företagare och föreningar är involverade i detta. Allt från kulturbesök på Mårbacka och Rottneros Park till pistol och revolverskytte. Shopping i Sunnes butiker, styling och golftävling finns också att välja på. 

Jag gillar att tänka på de små detaljerna. Detaljer som gör det där lilla extra, detaljerna som höjer något bra till något fantastiskt. Jag vill att alla som besöker Riksmötet i Sunne ska åka hem med en känsla av att det var helt super bra arrangemang och att de gärna kommer tillbaka till Sunne i framtiden.
Sunne har fantastiskt mycket bra att erbjuda och under fyra dagar har vi möjlighet att visa det för besökare från hela Sverige.  
Inget får lämnas åt slumpen. Kan nog vara lagd åt det pedantiska hållet, men i det här, ser jag det enbart som en positiv egenskap :)
// Pia 

Middag med glitter och glamour 
Filmtema –Glad stämning vid  James Bond bordet , givetvis fanns Sean Connery med ;) 

Inga kommentarer: