Marknadsföring, antagning och Öppet hus 10 april

 

Marknadsföring och rekrytering av studerande är en mycket viktig del av vår verksamhet då det krävs lite extra för att få studerande från hela landet att flytta till Sunne för 2 år. En stor del av våra studerande kommer från Stockholm, Göteborg och Malmö så det krävs ganska mycket för att nå igenom bruset och dessutom få dem att välja oss i stället för en skola i samma stad. Vi har också ett gäng från Karlstad och övriga Värmland som pluggar hos oss varje år som då är beroende av kollektivtrafiken till Sunne.

Vår absolut bästa marknadsföring är våra nöjda studerande som pratar gott om skolan till sina vänner, något som gett oss många nya studerande under åren. Så utan våra duktiga utbildare skulle inte skolan finnas. Att vi har det goda rykte som vi har är en direkt följd av ett mycket gott arbete av våra utbildare under många år.

Det är alltid ett stort arbete varje år att fylla platserna på våra utbildningar, något som såklart är avgörande för att vi ska överleva då vi bara får betalt för de studerande som börjar våra utbildningar.





Vi testar här hur våra nya mikrofoner funkar när vi ska göra en rundvandring med Livesändning via Tik Tok under vårt öppna hus den 10 april. Vi som just nu jobbar med våra sociala medier är jag och Frida Andersson och med Lina Björk i spetsen, våra mässor och besök sköts för tillfället av Agnetha Gustavsson och Håkan Werme.

Välkommen till vårt öppna hus den 10 april klockan 14.00 och tipsa gärna alla du känner 😊

Kommentarer

Populära inlägg